Welzijnsvereniging Sleutelzorg verwelkomt vzw De Klokke

Welzijnsvereniging Sleutelzorg is verheugd te melden dat vzw De Klokke vanaf 13 juni 2024 officieel hun intrek neemt in het oude woonzorgcentrum De Reiger. Na weken van intensieve voorbereidingen zijn de leegstaande verdiepingen geschikt gemaakt om vzw De Klokke te huisvesten.

Vzw De Klokke biedt woon- en dagondersteuning op maat voor personen met een beperking in de ruime regio van het Waasland. Vanwege hun nieuwbouwproject waren zij op zoek naar een tijdelijke huisvesting voor hun bewoners. Dankzij de samenwerking met het OCMW van Temse, eigenaar van het gebouw van WZC De Reiger, is deze oplossing mogelijk gemaakt. Afdelingen 2 en 3 van het oude woonzorgcentrum worden nu verhuurd aan vzw De Klokke. Naast de huisvesting maken zij ook gebruik van onze faciliteiten en centrale keuken voor de middagmaaltijden.

Vanaf 13 juni verwelkomen we 36 nieuwe bewoners en medewerkers van vzw De Klokke in onze voorziening. Deze samenwerking biedt ons een unieke kans om nieuwe samenwerkingsmogelijkheden met andere zorgorganisaties te verkennen en onze dienstverlening verder uit te breiden.

Wij kijken als organisatie met enthousiasme uit naar een succesvolle samenwerking met vzw De Klokke.

Voor meer informatie over vzw De Klokke, bezoek hun website: www.deklokke.be

Gepubliceerd op vrijdag 14 jun 2024 om 14:27 uur
Naar top