Verhuis van WZC De Reiger naar Zorgcampus Temse

Vandaag is een bijzondere dag voor onze welzijnsvereniging! 68 bewoners van WZC De Reiger verhuizen naar de splinternieuwe Zorgcampus Temse

De voorbije dagen werd er hard gewerkt door alle diensten om alles klaar te maken om de bewoners te ontvangen in het nieuwe gebouw. Met veel zorg en aandacht begeleiden onze medewerkers vandaag elke bewoner van hun oude kamer naar hun nieuwe thuis. Het team wonen en leven staat klaar om hen hartelijk te verwelkomen en hen meteen op hun gemak te stellen. En wat blijkt? Sommigen zijn zelfs al neergestreken in de leefzaal voor een gezellig kopje koffie en een stukje cake!

Deze middag genieten onze bewoners van hun eerste maaltijd op hun nieuwe locatie. En we horen veel positieve geluiden! De ruimere kamers en moderne inrichting worden enthousiast ontvangen

Ook het kapsalon op Zorgcampus Temse staat klaar om onze bewoners te ontvangen voor een verfrissende knipbeurt. En in de nieuwe keuken worden de laatste toestellen nog aangesloten om operationeel te zijn, zodat onze chef-koks daar de heerlijkste maaltijden kunnen bereiden voor onze bewoners.

We zijn ontzettend blij om te zien dat onze bewoners zich al snel thuis voelen op Zorgcampus Temse. Dank aan ons geweldig team voor hun inzet en aan alle betrokkenen voor hun steun en hulp tijdens dit verhuisproces!

Vandaag wijzigen ook de telefoonnummers van WZC De Reiger, het lokaal dienstencentrum, de thuiszorgdiensten en WZC 't Blauwhof. Je kan ze terugvinden op onze website, waar de nieuwe telefoonnummers zijn bijgewerkt.

Gepubliceerd op woensdag 31 jan 2024 om 11:06 uur
Naar top