Rondleidingen en opening nieuwbouw op Zorgcampus Temse

Op 10 december openen Welzijnsvereniging Sleutelzorg en Lokaal Bestuur Temse officieel de nieuwbouw voor het woonzorgcentrum De Reiger, het lokaal dienstencentrum en het administratief centrum op de Zorgcampus Temse. Iedereen is welkom om mee te feesten op de openingsdag vanaf 13 u.

Wil je eerder al een kijkje komen nemen en kennismaken met onze werking? Laat je dan rondleiden in het weekend van 10-12 november.

Rondleidingen op 10, 11 en 12 november

Medewerkers van Welzijnsvereniging Sleutelzorg leiden jou graag rond in de nieuwbouw voor WZC De Reiger, het lokaal dienstencentrum en administratief centrum op een van deze momenten:

  • vrijdag 10 november tussen 16 en 20 u.
  • zaterdag 11 november tussen 10 en 17 u.
  • zondag 12 november tussen 13 en 17 u.

Vooraf inschrijven is niet nodig. Je meldt je aan in het nieuwe gebouw bij het onthaal en volgt dan de bewegwijzering. We verdelen de bezoekers bij aankomst in kleine groepjes. Voor of na de rondleiding kan je even binnenspringen in de nieuwe cafetaria. Deze is dan uitzonderlijk open met een beperkte kaart.

Opening op 10 december

Wil je met ons meefeesten op de opening van onze nieuwbouw op Zorgcampus Temse? Hou dan zondag 10 december vrij in je agenda! Het wordt een dag om naar uit te kijken. Kom genieten van onze sfeervolle kerstmarkt, stap eens binnen in onze gloednieuwe cafetaria of neem deel aan boeiende workshops. Voor de kinderen is er animatie en we sluiten af met een spetterend optreden.

Programma

  • 13-15 u.: workshop koken en bloemschikken - vooraf inschrijven via info@sleutelzorgtemse.be.
    Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!
  • 13-17.30 u.: doorlopende kerstmarkt op het plein, eet- en drankkraampjes met randanimatie
  • 15.15 u.: prijsuitreiking voor de winnaars van onze kleurwedstrijd
  • 16 u.: verrassingsoptreden om de dag in stijl af te sluiten

Parkeren

Parkeren kan in de nabijgelegen ondergrondse parking of in de straten in de buurt.

We kijken ernaar uit om jullie te ontvangen op zondag 10 december 2023 in Zorgcampus Temse, Clement D'hooghelaan 8, 9140 Temse.

Gepubliceerd op donderdag 28 sep 2023 om 10:00 uur
Naar top