Daniëlle en Annie: onze eerste buur(t)match

Vind je het leuk om je buren met een bepaalde nood te helpen? Laat het ons weten!

Eind 2022 en begin 2023 zette lokaal dienstencentrum ’t Achterpoortje in op buur(t)babbels. Tijdens één van deze momenten kwamen we langs op enkele plaatsen in het centrum van Temse om even samen te komen met de buren.

Tijdens één van die momenten was onze buur(t)babbel te vinden aan Volksplaats. Daar was er al snel een klik tussen Daniëlle De Backer en Annie De Winter. Beiden bleken ze grote dierenvrienden te zijn. Annie gaf aan dat ze helaas niet meer met haar hond Nina kon wandelen. Groot was haar vreugde dat Daniëlle aangaf dat ze Nina graag meenam op haar wandelingen met haar hond Sky. Daniëlle straalt wanneer ze vertelt over het fijn contact met Annie en de wandelingen met Nina. Het komt haar zelfs goed uit want ze is nog in revalidatie, elke beweging is dus mooi meegenomen. Ondertussen zijn de 2 dames ook al vriendinnen geworden. Als het echt te slecht weer is om te wandelen of er is iets tussen gekomen, contacteren ze elkaar.

Wil je ook eens mee komen buurten? Volg ons dan op Facebook 'Lokaal dienstencentrum ’t Achterpoortje' om op de hoogte te zijn van onze activiteiten, data en plaatsen voor onze buur(t)babbels.

Gepubliceerd op dinsdag 21 mrt 2023 om 12:14 uur
Naar top