Maak je klaar voor een spannend vogelavontuur!

De nieuwe naam voor ons lokaal dienstencentrum is ...

We hebben een bevraging gehouden onder de medewerkers van Welzijnsvereniging Sleutelzorg en de gebruikers van het lokaal dienstencentrum om de naam van het fonkelnieuw lokaal dienstencentrum in onze nieuwbouw te bepalen. En raad eens? We hebben de perfecte naam gevonden.

Uit een lijst van 8 vogelnamen was het een snavel-aan-snavelrace om de top 3 favorieten te kiezen. En tromgeroffel … de meest kleurrijke en speelse naam die uit de bevraging is gekomen, is ‘De Flamingo’.

De Flamingo is een betekenisvolle naam die perfect bij ons lokaal dienstencentrum past. Net zoals deze vogel, staan wij bekend om onze sociale aard. Samen creëren we een omgeving vol gezelligheid, vriendschap en leuke babbels. Net zoals de flamingo’s die graag in elkaars gezelschap vertoeven, willen we een bruisende gemeenschap creëren waar iedereen zich thuisvoelt.

Maar dat is niet alles! Een flamingo symboliseert ook evenwicht en balans. In ons lokaal dienstencentrum zorgen we ervoor dat jullie leven in evenwicht is, met activiteiten, ondersteuning en een warme omgeving die jullie in harmonie brengen.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we nog meer spannend nieuws te delen. In hetzelfde gebouw als 'De Flamingo' bevindt zich ook het administratief centrum, dat vanaf nu de naam 'Den Albatros' zal dragen.

Net zoals een albatros die met zijn indrukwekkende vleugelspanwijdte de lucht doorkruist, willen wij als 'Den Albatros' een centrum zijn dat zorgeloos door administratieve processen kan navigeren.

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in ons vogelparadijs!

Gepubliceerd op dinsdag 24 okt 2023 om 08:00 uur
Naar top