Onze bewoners volop in beweging!

Op donderdag 27 april 2023 namen 2 ploegen van bewoners van De Reiger en ’t Blauwhof deel aan het netbaltornooi voor kwetsbare ouderen. Benieuwd hoe ze het gedaan hebben?

Wonen in een woonzorgcentrum is meer dan enkel zorg. De laatste jaren is er meer en meer aandacht voor alle aspecten van het leven, ook in de woonzorgcentra van Welzijnsvereniging Sleutelzorg. We willen onze bewoners erkennen in hun eigenheid en competenties, ondanks hun kwetsbaarheid.

Sporten is één van de aspecten van het leven die zeker niet hoeven te stoppen wanneer mensen verhuizen naar een woonzorgcentrum. Het bewijs hiervan werd op 27 april geleverd door de deelname van 2 ploegen van bewoners aan het netbaltornooi voor kwetsbare ouderen dat georganiseerd werd door Zorgnetwerk Trento in de sporthal in Zele.

Met heel veel enthousiasme en goesting begonnen ze weken terug aan hun training om op 27 april een puike prestatie neer te zetten. 12 ploegen schreven zich in en onze deelnemers kwamen terug met een fantastische 6e en 11e plaats. Veel belangrijker dan die uitslag was het spelplezier en de fijne namiddag die men op verplaatsing beleefde. Volgend jaar doen we zeker terug mee!

Gepubliceerd op vrijdag 28 apr 2023 om 10:48 uur
Naar top