1 000ste klant van onze thuiszorgdienst wordt in de bloemetjes gezet

We zijn ontzettend trots om onze 1 000ste klant te mogen verwelkomen bij onze thuiszorgdienst! Een speciale felicitatie aan mevr. Monique Pauwels, onze 1 000ste klant! Na het verlies van haar echtgenoot deed ze een beroep op de zorgkundigen van de thuiszorgdienst. Sinds januari geniet ze wekelijks van hun bezoekjes en gezelschap, waarbij niet alleen gezelligheid maar ook praktische hulp wordt geboden. Ze doen samen met haar boodschappen en koken voor haar. Zelfs beter dan ze zelf kan koken. Monique kijkt elke week uit naar dit bezoek en hoopt dat ze op deze manier nog lang thuis kan wonen.

Monique is bij de thuiszorgdienst van Welzijnsvereniging Sleutelzorg terechtgekomen door een familielid, maar ook door een bovenbuur die reeds hulp kreeg van de welzijnsvereniging en hij vertelde alleen maar positieve verhalen.

Wist je dat de thuiszorgdienst van Welzijnsvereniging Sleutelzorg in 2025 haar 50-jarig bestaan viert? We bestaan dus al een hele tijd!

Wil je meer weten over onze thuiszorgdienst of heb je vragen? Neem gerust contact op via 03 217 29 05 of thuiszorg@sleutelzorgtemse.be.

Op de foto: Monique Pauwels met zorgkundige Shauny.

Gepubliceerd op dinsdag 7 mei 2024 om 11:04 uur

Thema's

Naar top