Seniorenmobiel & Handicar

Onze vervoersdienst speelt in op specifieke mobiliteitsvragen van personen uit Temse met een verminderde mobiliteit of beperking. Met onze wagens van de Seniorenmobiel en de Handicar geraak je op jouw bestemming. Wil je liever met de fiets op stap? Dat kan met de elektrisch aangedreven riksja en duofiets.

Seniorenmobiel

De Seniorenmobiel is een vervoersdienst waar andersvalide personen, minder-mobiele personen of 60-plussers uit Temse beroep op kunnen doen. De dienst is beschikbaar tussen 8 en 16 u. Zij zijn er om dagdagelijkse taken te vergemakkelijken. Zo is er hulp bij:

  • boodschappen doen
  • doktersbezoeken
  • familiebezoeken
  • eventuele uitstappen
  • ...

Er wordt geen lidmaatschap aangerekend. Voor reservatie of informatie over de geldende tarieven kan je contact opnemen met onze medewerkers op het nummer 03 710 25 56 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Handicar

De Handicar is een aangepaste minibus met rolstoellift die met of zonder bestuurder gehuurd kan worden. Andersvaliden, minder mobiele mensen, langdurig zieken, rolstoelgebruikers en ouderen (zowel verenigingen als particulieren) uit Temse kunnen gebruik maken van de Handicar. Dit kan elke werkdag, weekend- en feestdagen en avonden (met vrijwillige chauffeur). De Handicar kan maximaal 1 dag gehuurd worden.

Er wordt geen lidmaatschap aangerekend. Voor reservatie of informatie over de geldende tarieven kan je contact opnemen met onze medewerkers op het nummer 03 710 25 56 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Terug

Related Articles

Cafetaria

Kortverblijf

Woonzorgcentrum 't Blauwhof

Welkom

Maak kennis met onze dienstverlening en neem alvast een verdere kijk op onze website!

Heb je vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Saskia Boone
algemeen directeur